Leiderschap

 

Petra van Dieren

Leiderschap: Een kernbegrip in mijn leven.

Leiderschap vormt een essentieel deel van mijn professionele leven en is een begrip dat vaak wordt gebruikt. Maar wat betekent het voor mij? Voor mij betekent leiderschap anderen inspireren om vooral zichzelf te mogen zijn. We zijn allemaal leiders, want we leiden ons eigen leven. Leiderschap draait voor mij om het geven van richting aan je eigen leven en aan dat van anderen.

Ik ben gespecialiseerd in twee specifieke gebieden van leiderschap:

Leiderschap in Gezondheid en Veiligheid:

  • Ondersteuning van organisaties bij het vormgeven van richtlijnen voor de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers.

Vrouwelijke Leiderschap:

    • Begeleiding bij het sturen van de vrouwelijke aspecten in het leven, zowel binnen teamomgevingen als in individuele coachingstrajecten.

 

Het kompas

Richting geven aan jouw leven

De tocht begint met het betoverende leiderschapsmodel dat ik koester en dagelijks deel, vooral tijdens de betekenisvolle groepssessies die ik faciliteer: het TIARA-leiderschapsmodel. Hier onthult zich een bijzondere kijk op vrouwelijk leiderschap, doordrenkt met de essentie van zelfontdekking en zelfliefde. 

Leiderschap, zo begreep ik, is een intiem onderdeel van de zoektocht naar zelfleiderschap. En nu nodig ik jou uit om samen met mij deze reis te ondernemen. Laten we samen jouw gebruiksaanwijzing, jouw unieke blauwdruk, ontcijferen met behulp van diverse kennissystemen die mijn pad hebben verlicht.

Me@TIARA

Het TIARA leiderschapsmodel.

Petra van Dieren

Ontdek de kracht van vrouwelijk leiderschap

Een Reis naar Zelf-Liefde

In de weefgetouwen van mijn persoonlijke ontdekkingsreis doemde een helder inzicht op: de sleutel tot vrouwelijk leiderschap ligt verankerd in zelfbewustzijn en zelfleiderschap. Als een ontdekkingsreiziger van mijn eigen bestaan, werd het TIARA-leiderschapsmodel mijn kompas, een gids die me leidde in de dans van mijn eigen levensrichting.

Ik nam de tijd om de verschillende werkvormen van de diverse elementen te doorlopen en deze in mijn dagelijks leven te weven. De vruchten van deze introspectieve reis openbaarden zich in kostbare inzichten:

  • Inzicht in Mijzelf: Ontginnen van mijn eigen handelwijze en de diepere lagen van mijn psyche.

  • Ontleding van Waarden en Overtuigingen: In de spiegel kijken naar mijn diepgewortelde waarden, overtuigingen, kwaliteiten en valkuilen.

  • Diepere Duik in Mentale Systemen: Afdalen naar de oorsprong van mijn mentale systemen en hun invloed op mijn handelen.

De ontdekkingsreis onthulde ook de aanwezigheid van verschillende archetypen binnenin mij. De Dark Queen, die opduikt wanneer angst de stuurknuppel overneemt; de Clever Queen, het overlevingssysteem dat zich manifesteert bij berekend handelen; en de True Queen, mijn essentie die handelt vanuit liefde en vrijheid. 

Health & Safety leadership

Richting geven aan veiligheid en gezondheid

Mijn missie is het beïnvloeden van besluitvorming op managementniveau in het bedrijfsleven. Ik heb een  Safety Leadership Framework ontwikkeld, met bewezen resultaten en minimale kosten.

Mijn creatieve benadering komt tot uiting in de online Safety Leadership Experience Journey, waar meer dan 400 mensen zijn aangeraakt en geactiveerd, en meer dan 50 sessies over de hele wereld hebben plaatsgevonden. Ik heb leiderschapsvaardigheden versterkt via het Centre of Excellence, met deelnemers uit alle regio’s, en lanceerde een Safety Leadership KPI in regionale dashboards. 

Als ervaren consultant begeleid ik zowel fysieke als online sessies waarbij ik Behavioural Science-principes toepas in Safety Leadership. Mijn doel is niet alleen het overbrengen van kennis, maar het creëren van tastbare veranderingen in de veiligheidscultuur van organisaties

Bekijk mijn LinkedIn voor inzicht in mijn carriere

Neem contact met me op

Dit kan via mail of via onderstaand contactformulier.
Ik beantwoord graag je vragen!

5 + 1 =

Petra van Dieren

info@petravandieren.nl

@whiteselfexistingwizard