Petra

Magische Coaching: Ontdek de kracht van ancient wisdom

Op mijn persoonlijke ontdekkingsreis naar zelfinzicht kwam ik in aanraking met diverse kennissystemen die mijn innerlijke wereld hebben verrijkt. In mijn coaching draait het om drie eenvoudige vragen: waar ben je, waar wil je naartoe, en hoe kom je daar? Mijn benadering, ondanks het werken met het onzichtbare, is uiterst pragmatisch. Ik help je inzicht te krijgen in jouw blauwdruk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Tzolkin

Wat is magische coaching?

Magische coaching is gebaseerd op oude en nieuwe kennis, waarbij ik gebruikmaak van systemen zoals Chineng Qigong, de Tzolkin (Maya-kalender), TIARA vrouwelijke leiderschap, taoisme en sjamanisme. Deze elementen, hoewel minder zichtbaar, vormen integrale onderdelen van mijn dagelijks leven en coachingsmethodiek. Het doel is bewust gebruik te maken van ondersteunende, helende, en gidsende energie om met de stroom mee te bewegen en energie-efficiënt te leven. Het leven van jouw mooiste leven!

Petra

Waarom magische coaching?

  Diepgaand Zelfinzicht: Magische coaching biedt de mogelijkheid tot diepgaand zelfinzicht op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het stelt je in staat om bewust te worden van jouw blauwdruk en hoe jouw systeem functioneert, wat leidt tot meer begrip en acceptatie van jezelf.

  Leven in Harmonie met het Nu: Het leren werken met ancient wisdom, zoals de Tzolkin, geeft je tools om in harmonie te leven met de energie van het moment. Dit resulteert in meer flow, minder weerstand en een gevoel van verbondenheid met het grotere geheel.

  Holisme in Persoonlijke Groei: De benadering is holistisch, gericht op fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van jouw wezen. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in specifieke uitdagingen, maar ontwikkel je een bredere visie op persoonlijke groei.

  Ancient Wisdom in Moderne Context: De ancient wisdom-tools worden pragmatisch toegepast in het moderne leven, wat resulteert in tastbare en toepasbare inzichten. Het is geen zweverig concept maar een waardevolle aanvulling op hedendaagse coachingmethoden

   

  Via mijn instagram account: whiteselfexistingwizard
  doe ik verslag van mijn magische kijk op het leven.  

  Mayawijsheid

  Hoe werkt magische coaching?

  Mijn dagelijkse afstemming op de Tzolkin, met zijn archetypen en energieën, voelt voor mij als een waardevol instrument. Ik integreer deze kennis in individuele coaching sessies en workshops. Via mijn Instagram-account deel ik mijn magische kijk op het leven en bied ik een glimp van mijn bewustzijn van de dagenergie. Door bewust te zijn van de energetische imprint van personen en hun rol in groepen, pas ik deze wijsheid ook toe in het bedrijfsleven.

  Als dit alles je intrigeert, stuur me een berichtje voor begeleiding op jouw ontdekkingsreis naar deze rijke en magische wereld. Ontdek de kracht van ancient wisdom in jouw persoonlijke en professionele groei!

  Neem contact met me op

  Dit kan via mail of via onderstaand contactformulier.
  Ik beantwoord graag je vragen!

  7 + 9 =

  Petra van Dieren

  info@petravandieren.nl

  @whiteselfexistingwizard