Chineng Qigong

 

Petra van Dieren

Thuiskomen bij jezelf: “bring home your heart”

Welkom in mijn wereld van Chineng Qigong, een levensfilosofie die niet alleen de basis vormt voor mijn leiderschapsprogramma’s in het bedrijfsleven, maar ook onderdeel is van mijn persoonlijke kompas voor welzijn en balans. Thuiskomen bij jezelf in volledige zelfliefde!

Wat Chineng Qigong voor mij betekent:

Chineng Qigong is voor mij de ultieme tool om af te stemmen op mezelf. Het is meer dan een bewegingsleer; het is een reis naar bewustzijn, een manier om te landen in mijn lichaam en de verbinding met mijn innerlijke wijsheid te verdiepen.

Deze praktijk betekent voor mij stilstaan, voelen, en bewust worden van mijn lichaamsbewustzijn. Het is een check-in met mezelf op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Door Chineng Qigong ontdek ik verschillende energieën binnen mezelf, en het stelt me in staat om flexibel te denken en te handelen in mijn dagelijks leven.

Petra van Dieren

Waarom ik iedereen aanraad om Chineng Qigong te beoefenen:

Ik raad Chineng Qigong aan omdat het niet alleen rust en ruimte brengt, maar ook bewezen bijdraagt aan welzijn. Mijn eigen ervaringen spreken boekdelen: het heeft mijn slaapritme verbeterd, me emotioneel stabieler gemaakt, mijn mentale denkpatronen bewust gemaakt, en bijgedragen aan mijn spirituele eenwording.

Chineng Qigong is een beoefening van potentieel (Chi), aandacht (Neng), levenskracht (Qi), en oefening (Gong). Het is de weg naar een volledig leven, en ik wil anderen de kans geven dezelfde rust, ruimte en welzijn te ervaren.

.  Voor inspirerende verhalen check out: Podcast Talks – Chi Neng Healing 

Als je meer wilt weten over wat Chineng Qigong is en de historie: Dr. Pang Ming – Chi Neng Instituut

 

 

Chineng Qigong

Hoe ik Chineng Qigong toepas in mijn leven:

Mijn dagelijkse practice omvat het doen van de standaard set oefeningen, waarbij ik minstens één keer in mijn leven de 100-dagen gong volbreng. Daarnaast geef ik wekelijkse lessen, neem ik deel aan healing circles, en integreer ik Chineng Qigong in mijn retreats, waar ik mijn kennis deel en anderen begeleid op hun eigen ontdekkingsreis.

Chineng Qigong is geen standaard oefenmethode; het is een reis naar wijsheid en vermogens. Mijn verlangen is dat anderen de transformatieve kracht van deze bewegingsleer ontdekken en de harmonie ervaren in zichzelf en met de wereld om hen heen

Om deelnemers te laten instappen heb ik een beginnerscursus ontwikkeld Beginnerscursus Chi Neng Qigong | – Zest Your Life

Ook begeleid ik op individueel niveau in een op een sessies.

Neem contact met me op

Dit kan via mail of via onderstaand contactformulier.
Ik beantwoord graag je vragen!

5 + 8 =

Petra van Dieren

info@petravandieren.nl

@whiteselfexistingwizard